Sant Cugat acull l'acte per promocionar l'agroecologia a Collserola

La jornada d'activitats del projecte "Promoció de la transició agroecològica a Collserola" tindrà lloc el dissabte al Casal de Torreblanca des de les 10.30 del matí fins a les 14 hores del migdia

El primer acte del procés participatiu per a la promoció de la transició agroecològica al Parc Natural de Collserola tindrà lloc aquest dissabte 18 de novembre de les 10.30 a les 14 hores al Casal de Torreblanca, a Sant Cugat. A la sessió, que porta per títol 'Alimentem Collserola', es presentarà el projecte "Promoció de la transició agroecològica a Collserola", que es va iniciar l'any 2016 amb l'objectiu de promoure sistemes alimentaris locals més justos i sostenibles. 

Durant el transcurs del matí es faran tallers, es validaran els resultats que s'han obtingut fins ara i es posarà en marxa un procés participatiu amb la intenció de reunir els agents locals de tots els àmbits i sectors. El propòsit general és aconseguir processos amplis i transversals de participació ciutadana. 

L'acte està dinamitzat per l'Associació Aran de Terra, entitat encarregada d'impulsar en l'àmbit local els processos de transició agroecològica, juntament amb la col·laboració del Consorci del Parc Natural de Collserola, l'Ajuntament de Sant Cugat i l'Ajuntament de Barcelona. 

Totes les activitats són gratuïtes, però cal inscripció prèvia enviant un correu a info@arrandeterra.org o mitjançant un formulari. A més, durant tot el matí es podrà visitar l'exposició itinerant "Conreus i pastures a Collserola" del Centre de Recursos del parc, que tracta sobre les zones agrícoles de Collserola. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem