Sant Cugat acull la 10a Marató de Donació de Sang

La campanya de donacions estan impulsades pel Banc de Sang i Teixits de Catalunya per posar en ordre les reserves de sang

El pròxim dissabte dia 20 de maig es realitzarà a Sant Cugat la Desena Marató de Donació de Sang, sota el lema de "donar sang et farà feliç". La campanya està impulsada pel Banc de Sang i Teixits de Catalunya. L'acte tindrà lloc entre les 10 i les 22 hores a l'Ajuntament de la ciutat.

Cada any és necessiten milers de donacions a Catalunya, ja que cadascuna pot ajudar fins a tres malalts. Tot i els avenços mèdics i tecnològics, la sang només es pot obtenir a través de les donacions d'altres persones. És important que els santcugatencs s'involucrin en aquest tipus de causes.

La campanya de recollida de sang rebrà la col·laboració dels Geganters de Sant Cugat, que aquest any fa el seu 30è aniversari i actuarà a la porta de l’Ajuntament a les 10 en punt del matí.

Grups sanguinis dels santcugatencs:

Segons el Banc de Sang i Teixits de Catalunya a Sant Cugat hi ha les següents persones que pertanyen a cada grup sanguini:

Grup A: 40.014
Grup B: 6.224
Grup AB: 3.556
Grup 0: 39.125

Més informació
 
Comentaris

Destaquem