Sant Cugat acull una fira d’universitats

La Fapel University Day se celebra el 16 d'octubre i s'adreça a famílies i alumnes de 4t d’ESO i Batxillerat

Sant Cugat acollirà el dia 16 d'octubre la Fapel University Day, una fira d'universitats que per primer cop se celebrarà a la ciutat. Adreçada a pares i alumnes de 4t d'ESO i Batxillerat, la fira se celebrarà a les instal·lacions del col·legi La Farga.

 

La Fapel University Day arriba enguany a la tercera edició. És una iniciativa impulsada per la Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Escoles Lliures de Catalunya (FAPEL) i University Day, una entitat creada el 2012 i dedicada a l’organització d’esdeveniments escolars i acadèmics a escala mundial que vol ajudar als estudiants a trobar el centre universitari més adequat als seus interessos i necessitats.

 

Les dues primeres edicions de la Fapel University Day es van celebrar a Barcelona i van comptar amb l’assistència d’uns 1.500 alumnes.

 

El divendres dia 16 l'activitat començarà a les 10 hores amb conferències i fira universitària amb més de 40 universitats nacionals i internacionals, públiques i privades, especialitzades en tot tipus d’estudis. De 12.30 a 14 hores es farà la sessió “La lectura com a base de qualsevol aprenentatge” amb: Jaume Cela, escriptor i pedagog; Gregorio Luri, filòsof; Juan José Vara, professor en representació del col·legi La Farga; Eva Mateo, impulsora de la plataforma pel foment de la lectura i per la millora de la comprensió lectora Xim i Xesca.

 

A les 14 hores, la regidora d’Educació, Universitat i Família, Esther Salat clourà la sessió, i tot seguit començarà un dinar networking. De 16 a 17 hores hi haurà portes obertes per a les famílies.

 
Comentaris

Destaquem