Sant Cugat amplia la seva oferta educativa amb 5 cicles formatius d'Imatge i so

Després de la inauguració es van visitar les instal·lacions i se celebrarà la jornada de portes obertes. I és que l'escola compta amb més de 1.000 m2 amb l'equipació

L'escola Àgora Sant Cugat International Schoool ha inaugurat oficialment els seus nous Cicles Formatius (FP) d'Imatge i so. La presentació d'aquests cicles, feta durant el vespre del dijous, 16 de febrer a l'Auditorium Josep Carreras de l'escola, va comptar amb la presència del director del centre, Vicenç Gandol; a més del director de comunicació de la Fundació Bertelsmann, Marc de Semir; el cineasta Josep Maria Aragonés i la regidora d'educació de l'Ajuntament de Sant Cugat, Esther Salat, entre d'altres.

Durant els parlaments s'ha coincidit en recalcar l'excel·lència de la nova formació gràcies a les instal·lacions tecnològiques i innovadores amb les que compta l'escola, la possibilitat de fer pràctiques a empreses del sector i amb la plantilla de professors que destaquen per ser altament qualificats. 
 

Professionals de l'imatge i el so

Dos alumnes de la FP d'Imatge i so a la inauguració dels cursos FOTO: Artur Ribera

D'aquesta manera el centre formatiu de Can Sant Joan amplia la seva oferta educativa a través de quatre FP de grau superior: Producció de projectes, audiovisuals i espectacles; Realització de projectes, audiovisuals i espectacles; Animacions 3D, jocs i entorns interactius i So per a audiovisuals i espectacles i un de grau mitjà: Vídeo, discjòquei i so. Uns estudis que es poden cursar tant en horari de matí com de tarda.



Després de la inauguració es van visitar les instal·lacions i se celebrarà la jornada de portes obertes. I és que l'escola compta amb més de 1.000 m2 amb l'equipació necessària perquè els alumnes aprenguin, practiquin i estiguin en un entorn similar al que es trobaran.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem