Sant Cugat busca la imatge pel Concurs de cartells del Dia Internacional de la Dona

El cartell guanyador serà la imatge de tots els actes de la diada

L'Ajuntament de Sant Cugat i l'Escola Municipal d'Art i Disseny col·laboren en la celebració del Concurs de cartells en el Dia Internacional de la Dona 2019. Aquest concurs servirà per seleccionar la imatge que identificarà tots els actes commemoratius d'aquesta diada a Sant Cugat.

La convocatòria de l'acte va adreçada a l'alumnat de Cicle Formatiu de Grau Mitjà i Superior de les escoles d'Art i Disseny i de Batxillerat Artístic dels Instituts d'Ensenyament Secundari del Vallès Occidental.

La campanya d'enguany vol fer visible el desequilibri en el temps personal i social entre dones i homes. La imatge de la campanya ha de tenir relació amb el concepte de corresponsabilitat.

El període per presentar les propostes comença el dia 17 de desembre de 2018 i finalitza l'11 de gener de 2019. Els treballs es poden lliurar a l'Escola d'Art i Disseny, avinguda de Gràcia 50, entre les 9 i les 21 hores.

Per altra banda, aquest concurs ofereix una entrega de premis pels autors dels tres millors cartells. El primer classificat rebrà un premi de 1.200 € i un diploma acreditatiu, a més que el cartell guanyador serà la imatge de tots els actes de la diada. El segon rebrà 250 € en material de Belles Arts cedit per la botiga Vicenç Piera Cugart i diploma acreditatiu. Per últim, el tercer classificat se li entregarà una beca per participar en un taller d'art al Centre d'Art Maristany o la Casa Aymat i diploma acreditatiu.

 
Comentaris

Destaquem