Sant Cugat celebrarà la 1a Festa de la Diversitat Familiar

Sant Cugat celebrarà una festa lúdico-reivindicativa sobre la diversitat familiar amb concerts i activitats

Sant Cugat del Vallès celebrarà el dissabte 16 de maig una festa lúdico-reivindicativa sobre la diversitat familiar, en el marc del Dia Internacional de les Famílies, amb l'objectiu de reivindicar diferents models de família (monoparentals, enllaçades, LGBTI, mixtes, d'adopció o d'acollida, amb diversitat funcional, etc.)

 

Durant tot el matí hi haurà, per diferents espais del centre de la ciutat, diverses activitats relacionades amb l'afirmació i la reivindicació de la diversitat familiar, com espectacles, actuacions, tallers o càpsules formatives. La festa finalitzarà amb un pícnic musical amb l'actuació del grup Xiula i el seu espectacle "Donem-li una volta al cos". Cal destacar que en la jornada i participaran més de 20 entitats i associacions que treballen en camps com la coeducació, la perspectiva de gènere, la diversitat familiar o la inclusió.

 

La 1a Festa de la Diversitat Familiar està organitzada per Escoles Coeducatives (Coordinadora de Comissions de Gènere, Coeducació i Feminismes de les AFES de les 12 escoles públiques) i col·labora l'Ajuntament de Sant Cugat. "Volem visibilitzar la diversitat de famílies. Creiem que és important que els infants que pertanyen a aquests nous models familiars se sentin representats proporcionant referents adequats per les noves realitats; i alhora obrir mirades a tota la ciutadania en general", expliquen des d'Escoles Coeducatives Sant Cugat.

 

 
Comentaris

Destaquem