Sant Cugat celebrarà el ple municipal a porta tancada pel coronavirus

Sant Cugat pren més mesures per la contenció del coronavirus

La política santcugatenca també s'ha vist afectada pel coronavirus. L'Ajuntament de Sant Cugat ha informat que al ple municipal del 16 de març es limitarà l'accés de públic i no es farà audiència pública per reduir el risc de contagi del coronavirus.

D'aquesta manera se segueix les recomanacions del Govern de la Generalitat, que ha establert que els actes amb menys de mil persones han de reduir l'aforament a un terç del total. Una quantitat que, explica el Consistori, es compleix amb la presència dels regidors i els mitjans de comunicació.

Les preguntes registrades per la ciutadania es respondran als tprn precs i preguntes però els ciutadans no podran accedir a la sessió plenària.

 

Coronavirus a Sant Cugat

Sant Cugat està notant de manera important l'impacte del coronavirus. Durant l'11 de març es van notificar dos casos positius a la ciutat: un alumne d'Esade, que ha suspès la classes; i un pare de l'Avenç, que ha quedat confinat amb la seva família.

Més info: Una família de l'Avenç confinada per coronavirus

També el sector empresarial i hoteler ho estan patint. A més, a Sant Cugat s'han suspès tots els actes amb més de mil persones i, entre altres, s'ha cancel·lat el mercadet dels dijous i la programació del Teatre-Auditori pel cap de setmana.

 

Més info: Les empreses de Sant Cugat, "molt preocupades" per l'impacte del coronavirus

Els supermercats també han notat l'efecte del coronavirus i ja s'han vist prestatges buits, tot i que les cadenes han garantit l'abastiment d'aliments.

Més info: Els supermercats santcugatencs noten l'efecte del coronavirus

Més informació
 
 
Comentaris

Destaquem