Sant Cugat combat el Parkinson amb una jornada festiva

El municipi ha celebrat el Dia Mundial del Parkinson amb una visita guiada al Claustre del Monestir i una actuació de ball del Grup Global Movement

Sant Cugat ha celebrat el Dia Mundial del Parkinson, que té lloc cada 11 d'abril, amb una jornada festiva i de conscienciació per combatre aquesta malaltia neurodegenerativa que afecta milions de persones al món, el dissabte 13 d'abril. Durant la jornada, organitzada per l'Associació Parkinson Sant Cugat, s'ha pogut gaudir d'una visita guiada al Claustre del Monestir i d'una actuació de ball del Grup Global Movement.

 


El tret de sortida de la jornada ha estat la visita guiada al Claustre del Monestir, una visita guiada que ha anat a càrrec de l'historiador santcugatenc Domènech Miquel. Tot el recapte aconseguit durant aquesta visita ha anat destinat a l'Associació Parkinson Sant Cugat.

El colofó de la celebració ha estat l'actuació de ball del Grup Global Movement, a la plaça de l'Om. Els presents han pogut gaudir de les coreografies urbanes i de hip-hop de l'escola de dansa santcugatenca.

 

Durant la jornada, l'alcalde de Sant Cugat, Josep Maria Vallès (Junts per Sant Cugat), ha volgut lloar la tasca de l'Associació Parkinson Sant Cugat: "Més enllà de la feina realitzada, és molt important visibilitzar i donar a conèixer aquesta malaltia que també pateixen familiars i amics".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem