Sant Cugat crea aules multisensorials a les escoles bressol municipals

La Diputació de Barcelona ofereix als 13 municipis participants suport econòmic, tècnic i formatiu

Sant Cugat és una dels 13 municipis que participa en el projecte de creació d'espais multisensorial a les escoles bressol municipals. Els diversos municipis compten amb el suport econòmic, tècnic i formatiu de la Diputació de Barcelona. Durant aquest mes de novembre i fins a l’11 de desembre el diputat d’Educació, Rafael Homet, visita aquests espais en les presentacions públiques que cada ajuntament està organitzant al seu municipi.

Els espais d'estimulació multisensorial són instal·lacions físiques amb equipament intensiu d’imatge, so i mobiliari de suport per a oferir estímuls sensorials controlats (visuals, auditius, tàctils...) que ajudin a integrar aprenentatges mitjançant tots els sentits. L’objectiu del projecte és que les escoles bressol municipals esdevinguin també un servei amb capacitat d’oferir oportunitats per al treball en inclusió educativa i en l’atenció precoç a les necessitats educatives. 

A més, es tracta d’espais innovadors d’aprenentatge que reforcen les competències en les diferents etapes educatives, com ara en l’etapa 0-3 anys a l’escola bressol. 

Badalona, Barberà del Vallès, Castelldefels, L'Hospitalet de Llobregat, Manresa, Montcada i Reixac, Sabadell, Sant Feliu del Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Terrassa, Viladecans i Vilafranca del Penedès són els altres municipis que també hi participen. 

 
Comentaris

Destaquem