Sant Cugat desperta amb ratxes de vent de fins a 40 km/h

El vent ha tombat un arbre a la Floresta

A l'espera de la davallada de temperatures per l'arribada del fred siberià durant aquest dimarts, dia 17 de gener, Sant Cugat s'ha despertat amb el vent com a protagonista. Tot i que els termòmetres no baixaven dels cinc graus, la sensació tèrmica és de més fred per les raxtes de vent que s'estan registrant al municipi i que afluixaran a partir del migdia.

Els Bombers de la Generalitat han rebut un avís per un arbre caigut a la Floresta, al carrer de Vallvidrera, al voltant de les 7.14 hores. L'Ajuntament de Sant Cugat se n'ha fet càrrec. Més tard, abans de les nou del matí, han rebut un avís pel perill de desprendiment d'una cornissa al carrer de Dos de Maig, tot i que finalment no han hagut d'actuar-hi.

Segons l'estació meteorològica del Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat, aquest 17 de gener s'han detectat ratxes màximes de fins a 40 quilòmetres per hora, entre les sis i les set del matí. El Servei d'Emergències de Catalunya ha demanat precaució en els desplaçaments a primera hora del matí com a conseqüències de l'episodi de vent, sobretot a l'àrea metropolitana de Barcelona.

Tot i això, la previsió indica que el vent anirà a menys durant el dimarts, a mesura que l'onada de fred vagi agafant presència.

Cal recordar que Sant Cugat està en alerta per l'arribada del fred siberià a partir d'aquest dimarts al vespre i que farà abaixar les temperatures de manera dràstica fins al divendres, dia 20 de gener. Els termòmetres podrien disminuir fins als -5 graus i les màximes no sobrepassarien els 10 graus.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem