Sant Cugat dóna 7.500 a Oxfam-Intermón per ajudar a recuperar el Nepal

El terratrèmol ha provocat més de 4.300 morts i nombroses persones ferides, que no poden ser ateses en la deficient xarxa hospitalària

Sant Cugat ha lliurat 7.500 euros a l’ONG Oxfam-Intermón per ajudar a que el Nepal torni a recuperar la normalitat el més aviat possible després del terratrèmol, de 7,8 graus de magnitud, que va afectar Katmandú, la capital del país. El sisme ha agreujat encara més la situació del país, on la meitat dels 28.000.000 d’habitants no té accés a sanejament i on una de cada tres persones es troba en condicions de pobresa severa.

 

El terratrèmol ha provocat més de 4.300 morts i nombroses persones ferides, que no poden ser ateses en la deficient xarxa hospitalària i ha afectat a les infraestructures d’aigua, sanejament i llum també han patit greus danys.

Garantir l’accés a l’aigua potable

L’aportació es farà a través d'ONG Oxfam-Intermón, entitat que treballa a la zona amb anterioritat al desastre. L’ajut servirà per garantir l’accés a l’aigua potable, el sanejament i l’alimentació de la població afectada.

 

La concessió dels ajuts d’emergència està regulada pel Pla director de cooperació al desenvolupament, pau i drets humans de Sant Cugat 2012-2015.

 
Comentaris

Destaquem