Sant Cugat encén els llums de Nadal amb un mapping, un flaixmob i moltes ganes de festa

Unes 2000 persones s'ha reunit als voltants del Monestir per viure l'inici de les festes, amb l'encesa de llums de Nadal

Encesa de llums de Nadal a Sant Cugat 2022. FOTO: Bernat Millet.

Sant Cugat ha inaugurat Nadal 2022 amb una encesa de llums amb unes 2000 persones, segons la Policia Local, aquest dijous 1 de desembre. La màgia ha anat acompanyada d'un mapping al mur de la Casa Abacial que ha donat inici a l'època festiva i un flaixmob de gairebé 100 persones a càrrec dels alumnes de l'escola de dansa Global Movement. 

Així, molts dels carrers de Sant Cugat ja estan il·luminats amb figures 3D, imatges 2D, i un cel de llums que brilla per tot l'eix comercial del centre. Aquesta ocasió única en tot l'any s'ha acompanyat, com ja és habitual, d'una xocolatada popular on tothom qui ho ha volgut ha pogut tastar una xocolata calenta preparada pels estudiants de restauració de l’Institut d’FP Sant Cugat.

Mapping de l'encesa de llums de Nadal a Sant Cugat 2022. FOTO: Bernat Millet.

Mapping de l'encesa de llums de Nadal a Sant Cugat 2022. FOTO: Bernat Millet

Abans de l'encesa de llums, però, dues cercaviles han iniciat una rua de manera simultània que les ha portat fins al Monestir. Una sortia des de la plaça d’en Coll i l'altra des de la plaça de Doctor Galtés, a càrrec de la Cia. Manos de Fuego, Cameleds i la Cia. L’Avalot. 

L’alcaldessa, Mireia Ingla, ha presidit l’acte acompanyada de la tinenta d’alcaldia de Promoció Econòmica i Comerç, Elena Vila, i les sotspresidentes del Consell d’Infants. Ingla ha fet una crida als ciutadans perquè facin les compres de Nadal als comerços locals de proximitat.Els membres del govern han avisat que el mateix dia de l'encesa no s'han activat tots els llums de la ciutat, ja que alguns s'han de connectar de manera manual i s'aniran encenent els pròxims dies.

Segueix Nadal amb el TOT Sant Cugat

Com cada any, el TOT Sant Cugat fa un seguiment exhaustiu de l'actualitat santcugatenca. Podeu seguir l'actualitat de Nadal al canal especial del TOT, amb les millors fotografies dels actes, els vídeos i totes les activitats. A més, podeu seguir el TOT per les xarxes socials TwitterFacebookInstagram i per primer cop també explicarem Nadal a través de TikTok. Les etiquetes específiques del TOT per on ens podeu seguir el TOT és #TOTNadal i les genèriques #Nadalstc i #encenelnadal.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem