Sant Cugat es prepara per rebre a Tintín

La ciutat acull la 13a Trobada Anual de Tintinaires de Catalunya

Sant Cugat del Vallès es prepara per rebre a Tintín el pròxim diumenge, 5 de novembre, amb motiu de la celebració de la 13a Trobada Anual de Tintinaires de Catalunya a la ciutat. Una activitat que s'emmarca en l'any Tintín a Sant Cugat, i que comptarà amb diferents activitats organitzades per 1001, Associació Catalana de Tintinaires.

D'aquesta manera, la ciutat rebrà el famós periodista de còmic diumenge a les 11 hores a la plaça de Lluís Millet, on arribarà amb un tren especial dels FGC. Allí, les autoritats locals li lliuraran les claus de la ciutat.

Un cop feta la recepció, es farà una cercavila pel centre de la ciutat on Tintín estarà acompanyat pels Caparrots de Sant Cugat i per una caravana de cotxes clàssics apareguts a les aventures de Tintín. Una rua que passarà pels carrers de Villà, Valldoreix, Santa Maria i Santiago Rusiñol fins a arribar a la plaça d'Octavià.

Precisament a la plaça d'Octavià es concentraran les activitats de la Trobada Tintinaire a Sant Cugat durant el matí. D'aquesta manera hi haurà una fira de productes tintinaires, tallers de còmic i conta contes per als més menuts, un concurs de gossos per trobar el Milú i una gran gimcana tintinaire als Jardins del Monestir.

Ja a la tarda, a la Casa de Cultura es farà un petit concert sobre les bandes sonores de Tintín, concursos, xerrades i pel·lícules de dibuixos animats sobre el personatge.

Totes les activitats de la jornada, que compten amb el suport del TOT Sant Cugat, són gratuïtes.

D'altra banda, l'any Tintín a Sant Cugat compta amb altres activitats, més enllà de la celebració de la trobada. D'una banda, alumnes de les escoles de la ciutat han participat en un concurs de dibuix interescolar sobre Tintín amb importants premis que s'exposaran a la Casa de Cultura.

Igualment, el dijous, 2 de novembre, s'inauguren dues exposicions, "La geografia de Tintín" a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater i "Les llengües de Tintín" a la Casa de Cultura, on es podran visitar fins al 15 de novembre.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem