Sant Cugat es torna a mullar per l'esclerosi múltiple

Les piscines del Parc Central de Sant Cugat tornen a acollir la campanya "Mulla't contra l'esclerosi múltiple" el diumenge 10 de juliol

Altre cop la campanya "Mulla't per l'esclerosi múltiple" serà una realitat a Sant Cugat. La fi d'aquesta campanya és recaptar fons per lluitar contra l'esclerosi múltiple, una malaltia del sistema nerviós que afecta el cervell i la medul·la espinal.

Aquest any, l'acte tindrà lloc aquest diumenge 10 de juliol a partir de les 11 hores fins a les 19.30 hores a la piscina municipal del Parc Central.

  Campanya 'Mulla't per l'esclerosi múltiple' al Complex Municipal Aquàtic del Parc Central. FOTOS: Lali Puig

L'activitat consta d'un salt multitudinari de tots els participants a la piscina, aquest cop a les 12 hores, i la suma de piscines nedades de manera voluntària. Com més metres millor, ja que cada kilòmetre acreditat serà una aportació per la Fundació per part dels patrocinadors de la campanya. Es podrà disposar d'un carril per sumar més piscines.

L'acte, que se celebra des de 1994 a Catalunya amb el suport de més de 600 piscines, incorporarà un espai amb venda de marxandatge per beneficiar a la Fundació.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem