Sant Cugat homenatjarà a Jaume Tubau en el desè aniversari de la seva mort

El comerciant i tinent d'alcalde de Relacions Institucionals i Seguretat Ciutadana, va morir víctima d'un càncer el 4 de setembre de 2005

Sant Cugat commemorarà el desè aniversari de la mort del comerciant i tinent d'alcalde de Relacions Institucionals i Seguretat Ciutadana, Jaume Tubau, que va morir víctima d'un càncer el 4 de setembre de 2005, a l'edat de 46 anys. L'homenatge se celebrarà aquest dimarts, 27 d'octubre a les 19.00 hores, a la Sala de Plens de l'Ajuntament i hi participaran familiars i amics del Tubau. 


A banda d'aquest acte la ciutat ja li ha brindat altres homenatges a la seva memòria com l'entrega de la medalla d'or de la ciutat, entregada a títol pòstum i la dedicatòria de la Zona Esportiva Municipal (ZEM) de Coll Favà que porta per nom ZEM Jaume Tubau. Igualment el Júnior FC i el Sant Cugat Esport FC organitzen cada any els seus tornejos d'estiu de futbol base que porten el nom de Jaume Tubau.

Més sobre Tubau

Tubau, que estava casat i tenia un fill i una filla, va néixer a Sant Cugat i regentava les carnisseries que portaven el seu cognom i que va començar amb l'establiment del carrer de la Torre. El santcugatenc que estava molt vinculat a la vida social i comercial de la ciutat, va jugar amb el Sant Cugat Esport. En el moment de la seva mort Tubau encapçalava la tinència d'alcaldia de Relacions Institucionals i Seguretat Ciutadana. En aquesta faceta com a polític, Tubau, va entrar a formar part de l'equip de govern el 1999 amb la candidatura de l'exalcalde Lluís Recoder, quan es va presentar a les llistes de CiU com a regidor independent, durant aquell mandat va ser el regidor de Comerç i d'Instal·lacions Esportives.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem