Sant Cugat lamenta la mort de Tomàs Grau Garriga

L’alcaldessa, Mercè Conesa, l'ha recordat com “un santcugatenc que estimava el seu poble, la seva gent i els seus costums”

L'Ajuntament de Sant Cugat ha emès un comunicat en què l'alcaldessa de la ciutat, Mercè Conesa, lamenta la pèrdua de Tomàs Grau Garriga, fill predilecte de Sant Cugat com a membre de la Penya Regalèssia. Tomàs Grau Garriga va morir aquest diumenge, 10 de gener, a l'edat de 89 anys.

En el comunicat, Conesa ha recordat Tomàs Grau com “un santcugatenc que estimava el seu poble, la seva gent i els seus costums. Va ser una persona que va maldar per preservar el nostre patrimoni cultural i la memòria d’un Sant Cugat que ell va veure créixer al llarg de la seva vida”.

Conesa ha volgut traslladar el seu condol a la família i ha destacat el “gran valor” dels seus llibres i articles sobre fets històrics i tradicionals de Sant Cugat. “Ha estat”, remarca l'alcaldessa en el comunicat, “un excel·lent cronista de les tradicions del nostre poble. El seu llegat contribuirà a fer entendre a les generacions del futur com era el Sant Cugat d’abans”.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem