Sant Cugat 'li posa pebrots al càncer' bolcant-se en la campanya solidària

Divendres i dissabte els establiments Condis de la ciutat han venut bosses de pebrots per recaptar fons

Sant Cugat s'ha bolcat aquest divendres, 2 de febrer, i dissabte, 3, en la campanya solidària 'Posem-li pebrots al càncer' que arribava al municipi per tercer any consecutiu, amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer que se celebrava diumenge, 4 de febrer. 

La iniciativa arribava a Sant Cugat de la mà de l'entitat local Oncolliga, que forma part de la Federació Catalana d'Entitats Contra el Càncer (FECEC), qui organitza la campanya.

Amb l'ajuda de més d'una 20a de voluntaris, els sis Condis de Sant Cugat han venut bosses de pebrots per un preu d'1,5 euros. La recaptació es destinarà, íntegrament, a projectes de suport i atenció als malalts oncològics i les seves famílies.  

Tot i que la recaptació final no se sabrà fins a la setmana vinent, la presidenta d'Oncolliga a Sant Cugat, Marisol Podio, s'ha mostrat molt satisfeta per com va anar la campanya. "La campanya ha tingut molt bona resposta. Sant Cugat sempre respon molt bé. Hi ha botigues que es van acabar els pebrots i van vendre altres productes com mandarines". 

A banda de la recaptació, Podio s'ha mostrat contenta d'haver pogut donar a conèixer la tasca que desenvolupa l'entitat al municipi. 

 
Comentaris

Destaquem