Sant Cugat mostra el seu rebuig a l'atemptat de Londres

La ciutat ha mostrat el seu rebuig davant l'atac terrorista en el pont de Westminster on un cotxe va atropellar a vianants i policia que es trobaven al pont

Sant Cugat ha mostrat el seu rebuig a l'atemptat terrorista a Londres. L'atac va tenir lloc aquest dimecres, 22 de març, als voltants del Parlament britànic on un cotxe va posar fi a la vida de 4 persones, entre elles el terrorista, i va deixar 40 ferits. Ho ha fet amb un minut de silenci aquest dijous, 23 de març, davant l'ajuntament de la ciutat en el qual han participat representants de diverses formacions polítiques, així com treballadors municipals.

El minut de silenci l'ha encapçalat la tinenta d'alcalde, Cristina Paraira, qui ha lamentat l'atac, ja que "últimament més d'una vegada, de dues, de tres i de quatre ens hem trobat aquí demostrant el nostre desacord contundent amb els atacs terroristes que no deixen de produir-se".  

Paraira ha afirmat que vol donar el missatge de "viure amb llibertat" i que la gent "es pugui desenvolupar amb plenitud". La tinenta d'alcalde ha condemnat una vegada més aquests atacs assenyalant que "no pararem de demostrar aquest suport a les víctimes que en aquest moment pateixen els seus familiars i el nostre rebuig a aquestes situacions que són totalment intolerables".

L'atemptat

En l'atemptat de Londres, que ja ha estat reivindicat per l'estat islàmic, l'atacant va llogar un cotxe 4x4 a Birmingham. Mentre es dirigia als voltants del Parlament de Londres, va atropellar a dues persones al pont de Westminster. Un cop allà va accedir al recinte apunyalant a un dels agents de policia que vigilava la zona. Abans de ser abatut per la resta d'agents va aconseguir ferir a unes 40 persones.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem