contingut promocionat
Policlínic torreblanca Sant Cugat L

 

 

Arriba a Sant Cugat la nova Unitat integral de Cirurgia de l’Obesitat

La Unitat integral contra l'obesitat i el sobrepès de Policlínic Torreblanca incorpora el reconegut cirurgià bariàtric Dr. Osorio

La Unitat Integral de Cirurgia de l’Obesitat del Policlínic Torreblanca compta amb el reconegut cirurgià bariàtric, Doctor Javier Osorio Aguilar. Aquest doctor de llarga experiència, que està especialitzat en cirurgies de l’aparell digestiu s'integra a la Unitat que té per objectiu oferir solucions a l’obesitat i al sobrepès amb diferents cirurgies i tractaments, com ara:

 

Policlinic B

 

No totes les cirurgies o programes d'aprimament serveixen per a tots els pacients. Per aquest motiu i a través d'una visita personalitzada amb l'equip d'experts de la Unitat Integral de Cirurgia de l’Obesitat podràs obtenir el programa més eficaç. I és que la nova Unitat de Policlínic Torreblanca compta amb un equip multidisciplinar amb especialistes en diverses àrees com endocrinologia, nutrició, psicologia i cirurgia bariàtrica.

Quan l'obesitat s’ha establert i no han funcionat les dietes ni els tractaments mèdics i farmacològics, cal controlar-la amb la cirurgia. Hi ha diferents cirurgies que es poden fer i també diferents tècniques quirúrgiques a l’abast del cirurgià bariàtric, algunes d’elles poc invasives com ara la cirurgia laparoscòpia. La primera visita amb el Dr. Javier Osorio i el seu equip d'experts de la nova unitat integral contra l'obesitat i el sobrepès és gratuït i la pots reservar a:

Policlínic Torreblanca

Demana ara una cita on-line

Telèfon: 93 589 38 00

p.torreblanca@grup-policlinic.com

Avinguda de la Torreblanca, 2-8.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem