Òmnium Sant Cugat també reclama l'amnistia per als presos polítics

Òmnium Cultural ha vestit unes 300 estàtues de tot el país amb mascaretes per demanar l'amnistia pels presos independentistes i exiliats, una acció a la qual Sant Cugat també s'hi ha volgut sumar

Òmnium Cultural ha engegat una iniciativa per lluitar per aconseguir que s'aprovi la llei d'amnistia pels presos polítics exiliats i independentistes. Amb això, el dissabte 27 de març, l'associació cultural de Sant Cugat es va unir a l'acció i va vestir amb mascaretes amb la paraula "Amnistia" diferents estàtues de la ciutat de Sant Cugat, tal com també es va fer a la resta del país.

L'associació vol donar una resposta clara a la repressió demanant l'amnistia i l'exercici del dret a l'autodeterminació com a única solució política.

Òmnium Cultural uneix aquesta iniciativa a la recollida de signatures per tornar a presentar la Llei d'Amnistia al Congrés dels Diputats, una llei que vol posar fi a la repressió a més de 3.000 persones, segons l'associació, i què han estat afectades per exercir els seus drets fonamentals.

 

A Sant Cugat es pot anar signar a la seu d'Òmnium Cultural (C. dels Marges, 31), els dimarts de 18 a 20 hores, els dimecres d'11 a 13 hores i de 18 a 20 hores i els dijous d'11 a 13 hores.

 
Comentaris

Destaquem