Sant Cugat recull uns 450 medicaments en la 9a jornada solidària del Banc Farmacèutic

Un total de 9 farmàcies del municipi han participat a la cita solidària

Sant Cugat ha recaptat prop de 450 medicaments durant la 9a jornada solidària organitzada pel Banc Farmacèutic, celebrada aquest dissabte 20 de febrer.

La xifra suposa una millora respecte a l'última edició. I és que enguny s'han recaptat 50 unitats més, tot i que han participat menys farmàcies santcugatenques.

La coordinadora del Banc Farmacèutic de Sant Cugat, Montserrat Moral, s'ha mostrat molt satisfeta pel desenvolupament de la jornada. En declaracions al TOT, Moral ha volgut destacar que "les 9 farmàcies que han participat han recaptat més que l'any passat, però aquest any teníem una novetat especial. La farmàcia de Les Planes, estic molt orgullosa que el barri de Les Planes s'hagi afegit aquesta iniciativa".

El Banc Farmacèutic tindrà les dades exactes de la jornada a Sant Cugat, el pròxim dilluns 22, quan totes les farmàcies hagin fet el recompte.

Un cop estigui fet, el Banc Farmacèutic a Sant Cugat repartirà els medicaments recollits entre la Fundació Privada Sant Medir, el Taller Jeroni de Moragues i el centre d'acollida de Sarrià, SUARA.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem