Sant Cugat registra 18 grups confinats en els centres escolars per COVID-19

Augmenta el nombre de persones confinades per COVID-19 en els centres escolars de Sant Cugat

Sant Cugat compta amb 18 grups confinats en els centres educatius del municipi per COVID-19, el divendres 16 d'abril, segons dades del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. Així doncs, el municipi augmenta en 7 els grups afectats, d'ençà del dimecres 14 d'abril, quan eren 11 els grups confinats.

D'aquesta manera, el Thau, amb 4 grups confinats, i l'Àgora, amb 3 grups, són les escoles amb major nombre de grups confinats. D'altra banda, el Pureza de María, el Viaró, el Pinar de Nuestra Señora, l'Escola Jaume Ferran i Clua, l'Institut Arnau Cadell, l'Avenç, la Llar d'Infants Pipo, l'Escola Superior de Negocis de Sant Cugat, el Politècnic i l'Escola Institut Catalunya són els altres centres que compten amb 1 grup confinat.

Pel que fa al nombre de persones afectades, tant en el cas d'alumnes com de professorat docent, també el municipi està vivint un augment, i és que si el 14 d'abril hi havia 280 persones confinades, actualment la xifra augmenta a 436 casos, sent el Thau (93), l'Àgora (57) i l'Escola d'Art (38) els centres amb més persones confinades.
 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem