Sant Cugat registra dos incendis durant la tarda de dissabte

Els Bombers han rebut el primer avís cap a quarts de 16h i el segon cap a les 19

Un foc ha cremat, aquest dissabte 9 de gener a quarts de quatre la tarda, al voral de la C-16, al quilòmetre 13, a l'altura de Sant Cugat. El foc ha cremat 200 metres quadrats de matolls. Fins al lloc dels fets s'ha desplaçat una dotació de Bombers que ràpidament ha extingit el foc.



El segon foc s'ha declarat cap a les 7 de la tarda a la urbanització de Can Bova, a Les Planes. Prop de 15 metres quadrats de matolls han cremat.



El foc ha estat ràpidament sufocat per una dotació de Bombers i dues unitats de l'Agrupació de Defensa Forestal (ADF).

10 incendis en 3 mesos

Bombers i ADF apagant un dels incendis. FOTO: GIEADFSCV

En els darrers mesos Sant Cugat ha registrat diversos incendis durant els caps de setmana.



La passada nit de reis, del 5 al 6 de gener, fins a dos incendis es van registrar a Sant Cugat, un a Can Mates i l'altre a Can Solà. Dos dies abans, el diumenge 3 de gener, un total de 2.000 metres quadras de matolls es cremaven a Can Mates.



El mes de desembre també va registrar diversos incendis. De fet, el passat 12 de desembre va haver-hi un total de 3 focs i un avís d'incendi que al final no va ser localitzat. Els focs es van localitzar al Parc Central, al voral de la C-16 i al carrer de Bellaterra.



D'altra banda, el passat 28 de novembre, Sant Cugat va registrar fins a tres incendis. Un al Parc Central i els altres dos al Turó de Can Mates.



Finalment, el passat 1 de novembre, 150 metres quadrats de matolls van cremar a Can Barata.

Sant Cugat en alerta per risc d'incendi forestal

 Mapa de la situació de perill per risc d'incendi forestal. FOTO: Cedida

Sant Cugat es troba en alerta per perill moderat de vent des d'aquest dimecres, 6 de gener. El vent bufarà de component oest, i el grau de perill se situa en el punt 2 de 6, segons el Servei Meteorològic de Catalunya.

Igualment, està activat el Pla Alfa per risc d'incendi forestal. El grau de perill és 2 en una escala que es mesura del 0 al 3.

Per prevenir possibles focs, ADF Sant Cugat fa tasques de vigilància per tot el municipi. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem