Sant Cugat se solidaritza amb La Marató amb 16 activitats

Enguany, La Marató de TV3 se celebra el 13 de desembre i està dedicada a la diabetis i l'obesitat

Sant Cugat se suma un any més a La Marató de TV3, una cita solidària que enguany està dedicada a la diabetis i l'obesitat. A la ciutat se celebren un total de 16 activitats per recaptar fons per a aquesta causa.

Coincidint amb el dia de La Marató, el 13 de desembre hi ha previstes 9 activitats a Sant Cugat.

A les 10 hores, al parc de la Pollancreda, l'Associació de Fitness i Activitats Esportives Dirigides del Vallès ha organitzat competicions i exhibicions d'esport i fitness. Al mateix lloc, i a la mateixa hora, començarà la IX Cursa d'Orientació per La Marató TV3 juntament amb la XXVI Cursa d'Orientació de Sant Cugat, organitzades pel Club Esportiu Senglar Orientació Sant Cugat.

A la mateixa hora, professionals d'Accenture Barcelona i La Fundació Accenture han organitzat xerrades sobre nutrició, diferents debats i jocs per als infants a les seves oficines. I a les 11 hores, "Véns a saltar?" convida a saltar per La Marató.

També a les 11 hores, a Coach on Top es farà Master Training d'Activitat Física, i durant tot el dia, al Club Tennis Natació Sant Cugat es farà una jornada esportiva i social.

L'encesa de fanalets serà a les 19 hores a la plaça d'Octavià. FOTO: Lali Puig

A més, a partir de les 10 hores, a la plaça d'Octavià, Pim Pam Pum organitzarà diferents activitats culturals durant tot el dia, com ja hauran fet el dia 12. Serà a les 19 hores quan l'entitat ha convocat l'encesa de fanalets per La Marató.

També a la tarda, a les 16 hores, el Club de Rugby Sant Cugat organitza una melé gegant al carrer de la Creu. Mentre, al PAV 3, començarà el Festival de Nadal del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.

Més activitats

A més de les propostes per al dia 13, hi ha altres activitats que se celebraran els dies previs. Aemics organitza una paellada per La Marató el dijous dia 3, a les 13 hores, a la Facultat de Ciències de la Salut de la UIC.

Ja el dia 6 de desembre, la Federació Catalana de Pitch & Putt organitza un torneig solidari al camp local a partir de les 9 hores.

Foto gegant de Sant Cugat Creix. FOTO: Lali Puig

El divendres dia 11, Residencial Cugat Natura organitza una tarda solidària amb tómbola popular i mercat lliure a partir de les 16.15 hores. També hi ha una activitat posterior, el 19 de desembre, a l'escola Santa Isabel on, amb motiu d'una jornada de portes obertes a l'escola, es munta un mural gegant, en el qual es fa un dibuix en blanc i negre, i també s'organitza un mercat solidari de segona mà.

Igualment, hi ha activitats que ja s'han fet, com un concert a l'Ateneu santcugatenc, activitats a Esade, o la foto gegant de grup solidària de Sant Cugat Creix.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem