Sant Cugat se suma a la Marató de TV3

Diferents entitats col·laboraran amb activitats solidàries dedicades al càncer

La Marató de TV3 celebra un any més una nova edició, enguany dedicada al càncer, i com en cada edició, Sant Cugat impulsa diferents activitats per participar-hi. Aquest dilluns, dia 3 de desembre, la tinenta d'alcalde de Polítiques de Cicle de Vida, Progrés social i Habitatge, Susanna Pellicer, ha presentat el programa d'activitats que s'han organitzat a Sant Cugat per donar suport a la Marató de TV3, que se celebra el 16 de desembre. La tinenta ha celebrat que "tot el teixit associatiu d'entitats i ciutadans de Sant Cugat, s'agrupin per col·laborar amb aquest acte solidari".

Les activitats

  • Torneig de pàdel solidari.
  • Ballada de country solidari.
  • Cadena humana de l'IES Joaquim Pla i Ferreras.
  • Cursa d'orientació.
  • Pintada d'arbres de Nadal de cartró.

La presentació

La presentació ha comptat amb la presència de representants de les entitats que organitzen les activitats. De l'Institut Joaquim Pla i Ferreras hi han assistit el coordinador de 3r ESO, David Valdivia, i alumnes de diferents classes. Valvidia ha declarat: "Portem anys treballant amb la solidaritat, i amb la Marató vam pensar a fer una cosa diferent, per aquest motiu hem decidit fer una cadena humana, que s'estendrà entre l'avinguda Ragull i la plaça Octavià". En aquest sentit, cada grup d'alumnes del curs desenvoluparà una tasca per fer possible l'elaboració de l'activitat.

Per altra banda, també ha pres la paraula la representant de l'entitat Comerç Centre Històric, Dolors Lladós, per informar sobre l'activitat 'Els colors donen vida', i ha afirmat que "grans i petits podran fer dibuixos que es penjaran en un arbre de fil-ferro amb llaços de colors, que es repartiran pel centre històric de la ciutat".

L'activitat més destacada de l'edició d'enguany, és el torneig de pàdel solidari que organitza l'Associació de Pàdel Solidari. El representant de l'entitat, Toni Foixench, ha assenyalat que "organitzar un torneig benèfic i formar part de La Marató de TV3 és un gran orgull, ja que és un dels esdeveniments solidaris més reconeguts en l'àmbit nacional". En aquesta activitat també hi participaran les entitats ONCOLLIGA i AECC, dedicades a la malaltia del càncer.

Per concloure la jornada del dia 16, hi ha dues activitats més. Per una banda, l'Associació Orquestra Fusió organitza una ballada de Country solidari a la plaça de l'1 d'octubre, per recaptar fons per La Marató. A més, el Club Senglar Orientació, organitza una Cursa d'Orientació en suport a La Marató.

 
Comentaris

Destaquem