Sant Cugat se suma al Dia Internacional de la Dona

La commemoració se celebrarà amb una quinzena d'actes durant la setmana

El 8 de març és el Dia Internacional de la Dona i Sant Cugat, un any més, se suma a aquest dia amb un munt d'actes. Les activitats comencen aquest dijous, 2 de març, amb el concert de Rosario a les 21 hores al Teatre-Auditori de Sant Cugat amb les localitats exhaurides.

El dissabte, 4 de març, la ZEM Jaume Tubau acollirà el partit de futbol femení Sant Esport FC contra - Escola F. Tàrrega, C.E a les 20 hores. Ja pel diumenge, 5 de març, s'ha programat un concert de cambra organitzat per les Joventuts Musicals de Sant Cugat a l'Escola Municipal de Música i Conservatori Victòria dels Àngels a les 19 hores.

D'altra banda, entre els dies 5 i 8 de març, hi haurà les jornades del dia de la Dona a la Floresta. Diumenge, a les 12 hores, a la plaça de l'Estació de La Floresta, hi haurà dansa, música, teatre i altres activitats.

A més, el dia 6, el Xalet Negre acollirà un conta contes familiar amb Les heroïnes de les rondalles a càrrec de la companyia La Fontana, mentre que a la Casa de Cultura es durà a terme la xerrada sobre "Zapatos rojos" a les 19 hores.

El col·lectiu Hora Bruixa també se suma amb aquest dia i està prevista una manifestació el dia abans, 7 de març, amb la que la formació sortirà el carrer a les 20 hores a la plaça de la Creu Alta a Sabadell.

El Dia de la Dona

Durant la setmana, hi ha previstes més activitats per commemorar el Dia Internacional de la Dona. El mateix 8 de març, a la Casa de Cultura es parlarà de "Dones, temps i treballs" a partir de les 16 hores i més tard, a les 19 hores, hi haurà la presentació del llibre El guant de plàstic rosa.  

Mentrestant, a l'Escola Municipal d'Arts Plàstiques i Disseny, hi haurà un taller sobre "Una dona de pel·lícula"a partir de les 17.30 hores, i es lliuraran els premis del concurs de cartells del Dia de la Dona.

D'altra banda, el Club Muntanyenc de Sant Cugat ha organitzat un cinefòrum a les 19.30 hores amb la pel·lícula Temps d'Écoute que reflecteix la lluita de les dones congoleses pel dret a la salut en la República Democràtica del Congo. I a les 20 hores, al Casal Torreblanca, es reproduirà el documental del mes Niña sombra, una activitat més relacionat amb el Dia de la Dona.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem