Sant Cugat se suma al dol per les víctimes de la Canonja

Les banderes onegen a mig pal a l'Ajuntament de Sant Cugat

Sant Cugat del Vallès s'ha sumat al dol decretat per la Generalitat de Catalunya per les víctimes de l'explosió d'una indústria química a la Canonja. Així, les banderes onegen a mig pal a l'edifici de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

 

Catalunya està de dol aquest dijous i divendres per les víctimes de l'explosió d'aquest dimarts, dia 14 de gener, a la indústria química IQOXE de la Canonja. Són tres les víctimes mortals que va provocar l'incident, un treballador de l'empresa afectada que va ser traslladat a Vall d'Hebron amb greus cremades al cos, una persona al barri de Torreforta per l'impacte d'una planxa metàl·lica que va sortir disparada de la planta afectada i va fer caure el sostre de casa seva a tres quilòmetres de distància, i un segon treballador de l'empresa, el cos del qual va ser localitzat pels Bombers dimecres al matí.

 

A més, dos ferits més continuen ingressats, un a Vall d'Hebron, en estat molt greu, i un altre a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, que està greu però estable.

 
Comentaris

Destaquem