Sant Cugat supera els 300 casos confirmats de coronavirus

La corba de contagis s'ha reduït durant l'última setmana a Sant Cugat

Els casos confirmats de coronavirus a Sant Cugat han superat els 300, segons dades del Departament de Salut. Concretament, a data de 6 d'abril, hi havia registrats 304 santcugatencs i santcugatenques amb un resultat positiu de la Covid-19.

Això són una trentena de casos més que les darreres dades del 2 d'abril, quan els casos sumaven 274. Cal tenir present, però, que els tests no s'estan fent a tota la població amb símptomes i els casos reals, segons els experts, en són molt més a arreu del país.

Més info: 274 casos confirmats de coronavirus a Sant Cugat: així ha crescut la pandèmia

 

Menys contagis

La corba de contagis s'ha reduït durant l'última setmana a Sant Cugat de manera important. Entre el 24 de març i el 31 d'abril, es va passar de 128 a 253 positius confirmats, el que va suposar un increment de gairebé el 100%. En canvi, del 31 de març al 6 d'abril, l'augment ha estat de 51 casos, un 20% més.

De fet, només el 26 de març, amb 56 positius nous, ja hi va haver més casos que en tota la darrera setmana.

 

El coronavirus a Catalunya

Catalunya ha superat aquest dimarts 7 d'abril les 3.000 morts per coronavirus. Segons les dades del Departament de Salut, en les darreres hores hi ha hagut 133 defuncions, fet que situa la xifra en 3.041. Des de l'inici de l'epidèmia fins ara, 2.442 persones han estat ingressades de gravetat.

 

A banda, s’han confirmat 1.324 positius nous, cosa que eleva la xifra total a 29.647.  A més, del nombre total de positius, 4.603 són professionals sanitaris. Salut també subratlla que des de l'inici de la pandèmia de coronavirus hi ha hagut 12.250 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la covid-19.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat

Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.

Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.

  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Sant Cugat i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 850 388 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic
  • També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat.
  • I cada divendres als carrers de Sant Cugat en format paper
Més informació
 
 
Comentaris

Destaquem