Sant Cugat té un nou sistema de recollida de dades sobre el turisme

El Sistema d’Intel·ligència Turística (SIT SANT CUGAT) és una nova eina de gestió que permet un coneixement més precís del perfil dels visitants de la ciutat

Sant Cugat compta amb un nou sistema de recollida de dades sobre l’activitat turística del municipi. El Sistema d’Intel·ligència Turística (SIT SANT CUGAT) és una nova eina de gestió que permet un coneixement més precís del perfil dels visitants de la ciutat. Integra estadístiques d’eixos com la cultura, la natura i la sostenibilitat i també de l’activitat a la web, de l’accés al Parc de Collserola o de les iniciatives sostenibles dels allotjaments.

Un sistema innovador

L’objectiu del SIT és poder dibuixar amb més precisió, el perfil de la persona que visita Sant Cugat i poder ajustar així les accions de promoció i captació de turistes. “Aquest nou sistema ens permet optimitzar els esforços, i compartir el coneixement entre els diferents departaments i agents implicats en l’activitat turística del municipi”, explica Esther Madrona, tinenta d’alcaldia de Cultura.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem