Arriba Santcucity, un 'joc de taula amb els llocs emblemàtics de Sant Cugat'

La iniciativa ha estat creada per un grup d'amics i el joc inclou els carrers, entitats, estacions i mitjans de comunicació referents de la ciutat

Bona notícia pels amants dels jocs de taula i és que un grup d'amics ha creat Santcucity, un joc de taula basat en Sant Cugat. Amb això, els carrers del municipi, juntament amb les entitats, associacions i mitjans de comunicació de referència són els protagonistes d'aquest joc, en el qual, l'objectiu és aconseguir la fallida dels teus rivals.

Segons ha explicat Elena Escañuela, una de les impulsores, "la iniciativa ja s'ha realitzat en altres poblacions en les quals ha tingut molt bona acollida. Esperem que aquí a Sant Cugat també agradi i tingui èxit entre els santcugatencs".

En el joc, els carrers s'agrupen per famílies de colors. "Hem volgut incloure carrers de diferents llocs de Sant Cugat perquè tots els barris se sentissin identificats" ha indicat Escañuela. A més, amb l'objectiu de visibilitzar els barris perifèrics de la ciutat, les estacions pertanyen a Les Planes, Mira-sol, Valldoreix i La Floresta.

El tauler de joc de Santcucity. FOTO: Cedida

El tauler de joc de Santcucity. FOTO: Cedida


D'altra banda, el TOT Sant Cugat i la TV Sant Cugat seran les caselles en les quals els jugadors obtindran beneficis o perjudicis, sempre a l'atzar. "Cadascuna de les cartes té a veure amb alguna tradició popular de Sant Cugat, com pot ser la Festa Major o el Quinto" ha afegit la impulsora.

Amb tot, ja es poden fer les comandes d'aquest particular joc de taula santcugatenc durant les pròximes dues setmanes a través d'un formulari. A més, els impulsors han volgut mostrar la seva cara més solidària i destinaran 1€ de cada venda a la Marató de TV3.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem