La santcugatenca Tana Collados estrena un programa sobre mercats a TV3

Es tracta d'una docusèrie que visitarà diferents mercats de Catalunya

TV3 estrena aquest dimarts 3 de desembre la sèrie documental Gent de Mercats, una producció dirigida i presentada per la periodista santcugatenca Tana Collados. Collados s’endinsa en mercats municipals de Catalunya per descobrir els seus protagonistes i donar a conèixer el seu dia a dia i la seva vessant més humana. L'estrena és a les 22.55 hores i cada setmana s'emetrà un capítol.

La sèrie, ambientada en mercats estables de diferents localitats del país, s’endinsarà en tots els racons, des del bar del mercat fins a les entranyes. Els reptes dels comerciants, les relacions que s'estableixen entre ells i els sentiments que viuen dins dels mercats són alguns dels elements que es podran capturar a través de la pantalla.

 

Gent de Mercats posa el focus en el dia a dia d’aquests microcosmos que són peces fonamentals en el teixit dels barris i de les poblacions catalanes. Alguns dels mercats protagonistes de la sèrie són: mercat del Carmel de Barcelona, mercat de la Independència de Terrassa, mercat municipal de la Masuca d'Igualada, mercat municipal de Tortosa, de Sabadell, Vilanova i la Geltrú, Mataró, Tarragona o Reus.

Tana Collados

La santcugatenca és la periodista especialitzada en gastronomia dels informatius de TV3. Ha dirigit el programa de TV3 Cuines i la revista d'enogastronomia Al vostre gust. A més, ja ha participat en documentals de 30 minuts com Mercats oberts; Boqueria, un mercat retratat o Mediterrània, la mar de conflictes.

També va liderar els programes d'alimentació i cuina Paisatges de cuina i Sabors.

 
Comentaris

Destaquem