Una santcugatenca de La Vall entre les millors notes de la selectivitat a Catalunya

L'estudiant Paula Pepió del col·legi La Vall ha estat la segona millor nota i vol estudiar Enginyeria Biomèdica

La segona millor nota de selectivitat a Catalunya correspon a la santcugatenca Paula Pepió amb un 9,9 –que comparteix amb tres alumnes més–, i és que la futura enginyera biomèdica assegura haver sortit amb "bones sensacions", tot i que treure una de les millors notes ha estat una sorpresa per a ella. Pepió ha estudiat al col·legi concertat La Vall i ha explicat que "anava bastant confiada i segura" perquè havia treballat "bastant dur" al llarg de tot el curs.

Pel que fa a la carrera escollida, se sentia una mica preocupada perquè Enginyeria Biomèdica només oferia 40 places, no obstant això, té clar que li agradaria ajudar la societat des de la ciència i la salut: "M'agradaria fer coses noves, descobrir i ajudar la societat i el món".

Enguany hi ha 1.409 alumnes, 853 noies i 556 nois, que rebran la distinció que atorga el Govern de la Generalitat als estudiants amb una nota igual o superior a 9 en la fase general de la PAU. Els distingits rebran un diploma acreditatiu. La Generalitat fa públiques les qualificacions basant-se en la part general, és a dir, sense comptar les proves que ajuden a apujar nota fins a 14 punts. Per això les millors notes conegudes són sobre 10 i no sobre 14.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem