contingut promocionat
ALERTIS BROK

 

 

Saps què cobreix l'assegurança per a la teva segona residència?

A l'hora de contractar una assegurança per a la teva segona residència has de tenir en compte diferents consideracions

En general, no hi ha moltes diferències entre l'assegurança de la llar i l'assegurança del teu habitatge de segona residència, sigui de platja o de muntanya. Però sí que n'hi ha alguns aspectes que divergeixen una mica.

  Contracta ara!

Principals diferències entre l'assegurança de segona residència i l'assegurança de la llar principal

A continuació, podràs descobrir allò que és diferent:

  1. A les segones residències els capitals de contingut acostumen a ser de menys quantitat per tenir un ús menor.
  2. Les residències de platja o de muntanya acostumen a estar més temps deshabitades i, per tant, hi ha un risc més elevat de vandalisme, robatori o ocupació. Per això, la prima, normalment, serà més elevada.
  3. Ni les joies ni els objectes de valor no estan mai cobertes a les segons residències, exceptuant que, temporalment, es declarin.

Però, tret d'aquestes diferències, el que cobreix l'assegurança de llar de residència de platja o muntanya és similar a l'assegurança de llar de primera residència.

Què cobreix l'assegurança d'una segona residència?

Aquestes són les cobertures principals:

  • Danys al continent i al contingut per incendi, explosió i fum.
  • Danys causats per fenòmens atmosfèrics (llamps, vent, pluja, neu, inundacions i pedra), tant en el continent com en el contingut.
  • Danys causats per trencament de vidres, marbres, elements sanitaris i vitroceràmica, tant en el continent com en el contingut.

Què has de tenir en compte?

Però, cal que tinguis en compte que no estan coberts ni en primeres ni segones residències els trasters i els garatges si no estan declarats, els béns refrigerats i l'excés de consum d'aigua provocat, per exemple, per una aixeta que s'ha quedat oberta.

Alertis Brok protegeix també la teva residència a la platja o a la muntanya

Alertis Brok és una corredoria d'assegurances que t'ofereix la millor opció per a l'assegurança de la teva llar, bicicleta, cotxe i també de la teva segona residència.

Confiar en l'experiència d'una corredoria d'assegurances com aquesta permet contractar la millor oferta possible d'entre les millors empreses d'assegurances.

Si vols trobar la millor assegurança per a la teva segona residència, contracta la teva assegurança amb Aletis Brok.

  Contracta ara!

 
Comentaris

Destaquem