contingut promocionat

 

LOGOTRAZADOTA 1 300x69

Saps com fer un bon testament?

Un testament no ha de ser simplement un document on els hereus veuen quins són els béns que reben

Habitualment, quan una persona vol fer un testament nomena com el seu hereu o hereva el seu espòs o esposa, i en cas que no en tingui, fa hereus els seus fills a parts iguals. D'això és del que se'n diu testament normal o estàndard. Tot i això, cadascú pot fer les variacions que vulgui perquè es vegi reflectit en el seu testament la seva voluntat i s'executi tal com vol un cop s'hagi mort.

 

B TORRES & ASSOCIATS

 

En el despatx de Torres & Associats, molts testadors hi acudeixen amb la intenció d'introduir diferències entre els seus possibles hereus. Un exemple d'aquest cas podria ser si un fill ha rebut en vida una part d'allò que li tocava o disposa de qualsevol altre negoci que el beneficia. Per això, l'equip de Torres & Associats recomana sempre que els testaments no han de ser, com se sol fer molts caps, documents d'adhesió on signar un formulari i prou. S'ha de fer tot el contrari, ha de ser presentat de forma que permeti de forma individualitzada i singular la voluntat de la persona. També recomanen que el testador adapti el document a les circumstàncies, no tan sols relacionals, sinó patrimonials i fiscals del moment.

 

TORRES & ASSOCIATS ADVOCATS

 

Un canvi fiscal o patrimonial pot fer més recomanable una figura jurídica o altra per no perjudicar els hereus a l'hora d'acceptar l'herència amb uns costos afegits importants. Departament de dret successori de Torres & Associats està a la teva disposició per ajudar-te a regular els aspectes més sensibles del teu testament.

 
Comentaris

Destaquem