contingut promocionat

Policlínic Torreblanca

Saps què és la queratosi seborreica i com eliminar-la?

Les berrugues senils no són dolentes però et poden donar un aspecte més envellit

La queratosi seborreica, també coneguda com a "berrugues senils", és una lesió benigna de la pell que té un aspecte similar al de les berrugues. Normalment no provoquen dolor, però poden envellir el nostre aspecte i causar molèsties com picor. Si vols desfer-te'n d'elles, la millor època per fer-ho és abans de l'estiu.

La queratosi seborreica és més comú en edat avançada, encara que l'aparició es pot donar en qualsevol persona segons la seva predisposició. Pot aparèixer en qualsevol part del cos o la cara i en qualsevol època de l'any. A més, es pot presentar com una lesió o com diverses petites, que és el més freqüent. Un exemple del seu aspecte el trobem en el rostre del conegut actor Morgan Freeman.

Hi ha factors de risc com la predisposició genètica o l'edat que no es poden evitar, però sí l'exposició a la llum solar. Si observem pigues de nova aparició o berrugues és convenient consultar amb un metge especialista per descartar lesions cancerígenes. Si es diagnostica que es tracta d'un cas de queratosi seborreica, cal tenir present que es pot tractar de forma ràpida i eficient amb una sessió de làser CO2

El tractament de la queratosi seborreica

La queratosi es presenta com berrugues o taques FOTO: Cedida

Les berrugues senils es poden tractar de forma efectiva i ràpida amb el làser de CO2. Una única sessió abans de l'estiu, l'època més segura pel tractament, acostuma a ser suficient per oblidar-nos d'aquesta lesió i lluir un aspecte més rejovenit.

El Dr. Aspillaga, del centre Policlínic Torreblanca, és expert en tractaments dermatològics i del teixit cel·lular subcutani amb làser. Si necessites consultar el teu cas particular, pots sol·licitar una cita gratuïta amb ell, durant aquest mes d'abril, trucant al telèfon 93 515 39 99. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem