contingut promocionat
Marge Studio

Saps què és un habitatge saludable?

El nostre habitatge pot afectar a la nostra qualitat de vida i de salut. Per això, en els habitatges saludables s’ha de poder respirar una atmosfera lliure d'al·lèrgens i humitat gràcies a les característiques dels materials amb el que es construeixen, materials que a més faciliten que aquests habitatges tinguin una demanda d’energia pràcticament nul·la, el que suposa un impacte econòmic de manteniment molt baix.

Aquests habitatges es construeixen amb fusta contralaminada, un material porós que ens garanteix de forma natural un filtratge de l'aire i regula la humitat. La constructora LIGNABCN, juntament amb l’equip d’arquitectura Marge Studio de Sant Cugat, s'ha especialitzat en el disseny i construcció d'aquest tipus d'habitatges, on a més es tenen en compte altres aspectes per protegir-lo al màxim de les radiacions electromagnètiques.

Els habitatges saludables no són cases prefabricades. Les cases amb estructura de fusta contralaminada representen l'última evolució en tècniques alternatives de construcció. Gràcies a la seva resistència a càrregues verticals i horitzontals es pot dissenyar qualsevol tipus d'habitatge eliminant els inconvenients que tenen altres materials més convencionals.

A més a més, LIGNABCN gestiona y facilita el finançament als clients que ho necessitin, i d’aquesta manera poder-se centrar en aspectes mes importants.

Avantatges dels habitatges saludables

Els habitatges es construeixen amb fusta contralaminada.

Els principals avantatges són:

  • Cases que no emeten CO2 a l'atmosfera ni gasten gas.
  • Tenen un consum energètic un 90% inferior a un habitatge convencional.
  • Regulen perfectament la humitat i el filtratge d'aire.
  • Són més eficients en la protecció del fred i la calor.
  • Protegeixen millor en cas d'incendi o risc sísmic.
  • Permeten dissenys de qualsevol tipus.
  • El temps de construcció es redueix a mínims.
Més informació
 
Comentaris

Destaquem