contingut promocionat
SatGarden L

 

Satgarden HUSQVARNA t’ofereix tot l’equipament necessari per al teu jardí

Venda, lloguer i taller amb els avantatges del comerç de proximitat

Durant tot el confinament, fins i tot en els moments més durs, Satgarden HUSQVARNA ha atès a tots els professionals de la jardineria que els han necessitat. Avui, amb la "nova normalitat", amb la il·lusió intacta i amb més responsabilitat que mai, tenen les portes de la seva botiga i taller obertes a tothom.

Posen al teu abast un ampli ventall dels millors equips per professionals del jardí, hort o terrassa, amb la tranquil·litat i garantia que tens el servei tècnic expert de qui la va vendre en el mateix lloc.

 

El Satgarden HUSQVA també ofereix els avantatges del comerç local. Et tracten com un amic, t'expliquen el funcionament dels equips, t’assessoren sobre la seva cura, etc. Si per alguna circumstància tens un problema, t'ho solucionen sense llargues cues al taulell d’atenció al client ni has d’esperar setmanes a què et truquin per telèfon.

Satgarden també lloga tota mena de maquinària per a les tasques de jardí. Pots llogar una màquina professional amb la qual fer un treball exquisit per només 36 euros el dia. Amb el lloguer evites comprar un equip que potser només necessitaràs un cop l’any, buscar un lloc on guardar-la i fer-li el manteniment. Fins i tot te la poden portar i recollir a casa.

 

Al taller reparen tots els models de totes les màquines de jardí que hi ha al mercat. Trobaran una solució, encara que es tracti d'equipament antic o marques poc conegudes.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem