Segon robatori amb violència en 24 hores

Un motorista ha robat la bossa de mà d'una dona al carrer de Sant Antoni, a la mateixa zona del robatori d'aquest dijous al matí

Un motorista ha robat la bossa de mà d'una dona que caminava pel carrer de Sant Antoni en direcció plaça de Barcelona, aquest divendres 24 d'abril a les 9:40 hores. Segons fons policials i dos testimonis dels fets, la descripció del motorista concorda amb la de l'home que aquest dijous, 23 d'abril, va robar una altra bossa de mà a la Rambla de Can Mora. Ja són dos robatoris amb violència en dos dies, i a la mateixa zona.

El tinent d'alcalde de Seguretat, Francesc Carol, ha explicat que es tracta de dos casos aïllats tot i que entén que pugui generar "cert nivell d'alarma social".

Els fets i el motirista

La policia ha arribat el més aviat possible al lloc dels fets. FOTO: L. Grau

La víctima ha explicat al TOT Sant Cugat que mentre caminava ha notat una estrebada forta i que no ha tingut temps de reacció per fer-hi res. Ha vist que marxava carrer de Sant Antoni avall. D'altra banda, un dels dos testimonis que han presenciat l'incident ha confirmat conèixer al motorista. Segons paraules textuals: "Fa un any estava la presó de Canàries, i abans ell vivia a Bellaterra. La seva mare treballa a Sant Cugat i té un tatuatge a l'espatlla". La policia ha pres declaració i ha explicat al TOT que, tot i que anava amb una moto negra diferent que la del robatori del dijous, tenia tots els indicis de ser la mateixa persona.

Segons ha explicat la Policia Local al TOT, no ampliarà els dispositius de seguretat fins que no tinguin més proves i no avancin més en la investigació.

Descripció

El motorista anava amb una motocicleta tipus escúter negra, amb una jaqueta i casc també negres. Segons testimonis, té uns 30 anys llargs. El número de matrícula és el 1236 GYM.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem