La segona millor tapa d'Espanya és de la santcugatenca Carla Peyrón

La tapa Sweet Tartar és la primera proposta dolça en 17 anys de concurs

La xef santcugatenca Carla Peyrón ha guanyat el segon premi a la millor Tapa d'Espanya en el XVII Concurso Nacional de Pinchos y Tapas, celebrat a Valladolid el 9 de novembre.

És la primera vegada que guanya una catalana i la primera vegada en 17 anys que es presenta i guanya una tapa dolça, anomenada Sweet Tartar. "Va provocar molta expectació el fet que fos una tapa totalment sostenible, ja que fins i tot el plat estava fet de closca d'ou", expliquen en una nota de premsa l'equip de Peyrón.

Actualment, la xef guanyadora treballa al restaurant Enigma d'Albert Adrià, a Barcelona, i amb 29 anys ja té "un gran currículum amb els cuiners i pastissers reconeguts a nivell mundial".

La cuinera ha celebrat la victòria les xarxes socials, on ha indicat que va apostar per una gastronomia "sense límits i per un món millor".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, X, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem