La xef santcugatenca Carla Peyrón ha guanyat el segon premi a la millor Tapa d'Espanya en el XVII Concurso Nacional de Pinchos y Tapas, celebrat a Valladolid el 9 de novembre.
És la primera vegada que guanya una catalana i la primera vegada en 17 anys que es presenta i guanya una tapa dolça, anomenada Sweet Tartar. "Va provocar molta expectació el fet que fos una tapa totalment sostenible, ja que fins i tot el plat estava fet de closca d'ou", expliquen en una nota de premsa l'equip de Peyrón.
Actualment, la xef guanyadora treballa al restaurant Enigma d'Albert Adrià, a Barcelona, i amb 29 anys ja té "un gran currículum amb els cuiners i pastissers reconeguts a nivell mundial".
La cuinera ha celebrat la victòria les xarxes socials, on ha indicat que va apostar per una gastronomia "sense límits i per un món millor".
Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.
Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, X, Instagram i TikTok.
Subscriu-te al butlletí
Facebook
X
Instagram
YouTube
WhatsApp
Telegram
TikTok