Senyals de tràfic bolcats i cabines trencades a Valldoreix durant la Festa Major

L'EMD de Valldoreix ha detectat destrosses en el mobiliari urbà en aquests dies de celebració de Festa Major

Valldoreix està de celebració i és que l'Entitat Municipal Descentralitzada està vivint la seva Festa Major, des del darrer dijous 16 de setembre fins al diumenge 19. No obstant això, la Festa Major està deixant veure la seva cara negativa, ja que Valldoreix està sent objecte de diferents actes vandàlics.

Així doncs, segons ha assenyalat l'EMD Valldoreix a través del seu Twitter, s'ha malmès mobiliari urbà, senyals de tràfic i la cabina de Can Cadena durant la celebració de la Festa Major, concretament durant la matinada del dissabte i del diumenge. "Els incívics no ens deixen ni gaudir de la Festa Major" assenyalava l'EMD en el seu compte personal.

 

 


Finalment, Josep Puig, president de l'EMD Valldoreix, ha demanat en declaracions al TOT Sant Cugat una major presència del cos policial per evitar aquests actes vandàlics: "Aquests actes han deslluït la Festa Major i fem una crida des d'aquí perquè es posin solucions a través de la Policia Local o els Mossos d'Esquadra, ja que no estem parlant d'actes aïllats"

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.

 
Comentaris

Destaquem