contingut promocionat
Sorea B petit

 

 

Showcook del restaurant VdGust a la presentació de la revista Món Sant Cugat

El nou número de la revista està dedicat a la gastronomia i es presenta aquest 28 de gener

El restaurant santcugatenc VdGust, guanyador del Sant Cugat va de Tapes 2018-2019, oferirà un Showcook, i se serviran tapes gratis a tots els assistents, durant la presentació de la nova edició de la revista Món Sant Cugat. Un número, editat pel grup Totmedia i patrocinat per Sorea, que té la gastronomia com a protagonista i que es presenta en societat a Sant Cugat del Vallès el dimarts, 28 de gener. Serà en un acte obert a la ciutadania que se celebrarà a la sala El Siglo de Mercantic a les 19.30 hores, i que servirà per descobrir aquest nou número de la publicació.

 

L'acte comptarà amb un col·loqui entre el periodista del TOT Sant Cugat Bernat Bella, i la periodista santcugatenca experta en gastronomia Tana Collados.

A més de la gastronomia a la ciutat, el nou número de la revista inclou altres temes d'interès santcugatenc. En aquesta ocasió, l'entrevista central la protagonitza la model Martina Klein, no hi falten els perfils santcugatencs, i tampoc reportatges ben diversos parlant dels 30 anys de l'Orquestra Simfònica, del Museu del Còmic, i molt més!

 

Compra la nova edició de Món Sant Cugat

Els exemplars de la 8a edició es poden adquirir per 8 euros, o bé per 15 euros amb la subscripció anual, disposant així dels dos números que s'editen cada any, als quioscs i llibreries de Sant Cugat, o a les oficines de Totmedia o a la pàgina web www.monsantcugat.cat. A més, tots els nous subscriptors de Món Sant Cugat tindran l'últim disc del guitarrista santcugatenc Oriol Saltor de regal.

 
Comentaris

Destaquem