Si creus que tens un fill amb altes capacitats, avalua'l amb aquest test lúdic

Si creieu que el vostre fill o filla pot tenir altes capacitats o voleu conèixer millor el seu perfil per poder-lo ajudar en el seu desenvolupament acadèmic, inscriviu-lo!

El Programa Despierta posa en marxa, per primer any a la província de Barcelona, la campanya per a la detecció precoç de les Altes Capacitats i Talents. Aquesta detecció es fa de forma lúdica, en forma de campionat, amb la realització de diversos tests a través dels quals podem realitzar una detecció precoç de les habilitats intel·lectuals dels nois i noies que es presentin. Amb aquests tests avaluem les habilitats d’aprenentatge en les àrees verbal, lògica i matemàtica, atencionals i memorístiques. 

Si creieu que el vostre fill o filla pot tenir altes capacitats o voleu conèixer millor el seu perfil per poder-lo ajudar en el seu desenvolupament acadèmic, inscriviu-lo al I Campionat Despierta Sant Cugat, la data límit és el 29 de setembre.

Com fer la inscripció?

Per fer-ho heu d’accedir al formulari d’inscripció online: www.centredespiertasantcugat.es/programadespiertaaltescapacitats. O podeu fer la inscripció de forma telefònica al 93 193 01 24. El preu de la inscripció és de 5 €. Dates: setmana del 2 al 7 d’octubre i setmana del 23 d’octubre al Centre de psicologia Despierta Sant Cugat. Més endavant es donaran les dates i hores exactes per a poder realitzar les proves.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem