Si t'agrada el vi i el cava, tens una nova cita a Sant Cugat per tastar 10 cellers

En aquesta edició hi participaran un total de 10 cellers de diferents regions vinícoles de Catalunya i de la resta de la península

Els amants del vi i del cava tenen una nova cita a Sant Cugat per conèixer nous gustos i propostes vinícoles. El vestíbul del Teatre-Auditori acollirà el V Tast de Tardor la tarda d'aquest dijous, 16 de novembre. Organitzat per Vins Noé, en aquesta edició hi participaran un total de 10 cellers de diferents regions vinícoles de Catalunya i de la resta de la península. Amb un preu de 15€, ja pots comprar les entrades. Durant el tast hi seran presents els productors dels cellers. 


Entre els cellers que estaran presents en aquesta cata, estaran presents els cellers: Raventós i Blanc de la DO cava, Cara Nord de la Conca de Barberà, Ferrer Bobet del Priorat, Autòcton d'Albert JanéBosque de Matasnos de Ribera de Duero, Torre de Oña de Rioja, Vinyes del Terrer de la DO Tarragona, Reja Dorada de Toro, Herència Altès de terra Alta i Rafa Cambra de la DO València.

El tast, que s'estendrà de les 18.45 a les 21 horess'acompanyarà d'una degustació dels formatges pirinencs del "Trost de Sort", de pernil Ibèric Infante Don Juan Manuel de Guijuelo, del caviar rus Rosoli Molosol i d'un assortit de diversos pans de l'obrador de pa artesà, Turris.

Imatge del V Tast de Tardor
 
Comentaris

Destaquem