contingut promocionat

 

logo silvia escuder

Silvia Escuder, experiència al servei de la teva imatge

A l'estudi només utilitzen marques de primera qualitat

El cabell és una de les parts fonamentals de la personalitat de les persones: és una forma d'expressar el seu caràcter i una carta de presèntació de cara als altres. Això és una cosa que tenen molt clara a l'estudi de Silvia Escuder, i per aquest motiu treballen per fer que els seus clients estiguin plenament satisfets.

b silvia escuder

Silvia Escuder té més de 20 anys d'experiència en el sector de l'estètica i la perruqueria. Per fer la millor feina per als seus clients, treballa per conèixer l'evolució del seu cabell i així veure quin estil és el que millor s'adapta al seu estat anímic actual. Escuder, que ha fet de la seva passió el seu ofici, no entén la relació amb els seus client com una visita puntual, sinó que els ha de coneixer per aconseguir un resultat òptim.

Al saló, per aconseguir això mateix, treballen amb les millors eines per al teu cabell. Per garantir uns bons resultats, l'equip prova abans els productes per assegurar-se que només utilitzen eines de la millor qualitat. Només són les millors marques les que s'utilitzen en els seus tractaments: Schwarzkopf Professional, Sebastian, Nioxin, Insight y Remember, entre d'altres.

Apropa't als seus salons de Sant Cugat i Montcada i Reixac per gaudir d'una experiència única pensada completament en el teu benestar i un resultat que et defineixi i amb el que et puguis sentir identificada.

Més informació a
www.silviaescuder.com
93 525 96 65 (Sant Cugat)
93 572 42 09 (Montcada i Reixac)

peluqueria sant cugat 14
 
peluqueria sant cugat 18
 
peluqueria sant cugat 23
 
Comentaris

Destaquem