contingut promocionat
grup sisquella logo

 

 

SisquellaGrup, una gestoria compromesa amb Sant Cugat

El grup té una activa política de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) a la ciutat

SisquellaGrup és una empresa ben arrelada a la ciutat, amb seu a l’Av. Rius i Taulet 13. Amb una activa política de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) en totes les ciutats on té seu, SisquellaGrup participa molt activament en el teixit associatiu de Sant Cugat, amb especial atenció al món de l’esport, pels valors d’integració, salut i esforç que entitats, escoles i clubs difonen.

Així, SisquellaGrup col·labora amb la UESC, l’Àgora, el Club Tennis Natació Sant Cugat, el Club d’Hoquei, el FC Sant Cugat i el Pàdel veterans del CNTSC.

SisquellaGrup també és empresa col·laboradora del Club de Golf Sant Cugat i aquest mes de setembre ha impulsat un Torneig de Golf Solidari, els beneficis del qual s’ha traduït en l’adquisició de 10 tones d’aliments que s’han lliurat a Creu Roja, dins del Pla Creu Roja Respon enfront del Coronavirus. L’objectiu, pal·liar les necessitats que la pandèmia ha provocat en un gran nombre de famílies.

Imatge de participants i patrocinadors del Torneig de Golf Solidari. FOTO: Cedida

Imatge de participants i patrocinadors del Torneig de Golf Solidari. FOTO: Cedida

Més info: Primer Torneig de Golf Solidari de la Creu Roja Organitzat per Sisquella Grup

Per dur a terme el Torneig, s’ha cercat la complicitat de patrocinadors com Veritas, Fiatc, Damm, Ekon, Total Energies, CíaLuz i Nivell Publicitari.

El CEO de Sisquella, el santcugatenc Lluís Sisquella, ha recordat que “aquesta col·laboració amb Creu Roja tenim previst continuar-la en els tres anys vinents” i n’ha valorat la principal virtut: “sens dubte, la col·laboració entre el món empresarial, el de l’esport i una entitat del tercer sector tan rellevant com Creu Roja”. “Totes les col·laboracions que fem amb entitats i clubs de Sant Cugat són molt gratificants, però aquesta ens ha fet una especial il·lusió”, ha conclòs Sisquella.

SisquellaGrup és una empresa amb 82 anys d’història que atén totes les necessitats de consultoria i gestió d’empreses i autònoms, tant dels àmbits financers com laborals. Igualment, compta amb una divisió de particulars que comprèn les àrees d’Administració de Finques i Lloguers, Immobiliària, Vehicles i Assegurances, ja que compta amb corredoria pròpia.

Si necessites una gestoria de confiança, recorre a SisquellaGrup.

La gestoria de Sant Cugat 'SisquellaGrup' ofereix diferents serveis per a particulars, autònoms i empreses. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem