Smart Living, s'adapta a la teva forma de vida

La forma més intel·ligent de protegir la teva llar

Alarmes i panys digitals que et protegeixen des de qualsevol lloc del món gràcies a la seva app intuïtiva i fàcil d'utilitzar, per concedir-te el control total del teu habitatge o comerç. Smart Hub és el cor del sistema que permet agregar fins a 40 dispositius per adaptar el sistema a la teva llar i convertir-se en un Smart Home.

Smart Home amb simplement 3 passos, pots donar accés a visitants, control d'endolls, càmeres IP, detecció d'incendis... Escull una alarma, afegeix accessoris inclosos en el Kit i descarrega l'aplicació i configura-la, així de fàcil!

Pots triar entre una gran gamma de solucions de seguretat i intel·ligents connectades entre si: smart panys intel·ligents, càmeres IP d'interior, accessoris d'alarma i Kits d'alarma.

A Mercasol podràs trobar aquesta alarma com a novetat, amb l'opció d'instal·lació o pots instal·lar-la tu mateix.
Vine i prova-la! A més, també podran oferir-te la solució que més s'adapti a les teves necessitats, gràcies a la seva experiència en tancaments i seguretat durant més de 30 anys.

Mercasol també fan duplicats de claus i comandaments a l'acte, ofereixen un servei d'assessorament en seguretat a domicilis i comunitats de veïns, assessorament en organització de tancaments i gestió de claus per a empreses i institucions.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem