Sol i Aire tanca la Festa Major remarcant el bon veïnatge

Punt final a tres dies de celebració

Sol i Aire ha tancat aquest diumenge, 30 de juliol, a la tarda, la seva Festa Major. Ho feia després de tres dies de celebració al barri que han estat "una festa lúdica de bon veïnatge", com ha definit Manel Soler, Coordinador del Grup d'Autoprotecció del barri.

El pregó, pronunciat per Damià Calvet  FOTO: Lali Álvarez

Una festa que va viure el seu moment "estrella", com explica Soler, divendres amb el pregó, pronunciat pel tinent d'alcalde d'Urbanisme Damià Calvet, i el sopar popular. Després de les activitats infantils de dissabte, aquest diumenge s'ha celebrat el fi de festa dedicat als veïns.

Activitats infantils  FOTO: Lali Álvarez

Enguany, la festa s'ha dedicat a Antonio Armengol, qui feia 90 anys. La celebració, "ha omplert encara més la festa, ja que és un veí que fa molts anys que a Sol i Aire", ha aclarit Soler. Un fi de festa que també ha comptat, com és tradicional, amb el regal del soci i ball que s'ha estès durant la tarda.

Antonio Armengol, protagonista de la festa  FOTO: Manel Soler

Soler ha volgut remarcar el fet que no hi ha hagut cap incidència durant la festa major, i ha agraït la tasca de Protecció Civil estan presents durant tota la celebració. D'altra banda, també ha remarcat el fet que el president de l'Associació de Veïns de les Planes hagi participat de les pràctiques del Grup d'Autoprotecció, per conèixer el seu funcionament davant l'interès de crear-ne un al districte.

Festa del soci  FOTO: Manel Soler

"Ara ja, amb esperança i il·lusió de cara a la pròxima festa major", ha anunciat Soler.

Mireu les imatges de la Festa Major de Sol i Aire.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem