Solidaritat i col·laboració des de Sant Cugat per l'atac a les Rambles

Sant Cugat convoca una concentració de cinc minuts de silenci aquest divendres a l'ajuntament

L'Ajuntament de Sant Cugat ha mostrat tota la seva "solidaritat i col·laboració" després de l'atropellament massiu d'aquest dijous a les Rambles de Barcelona i que ha deixat tretze morts i desenes de ferits. La ciutat ha decretat tres dies de dol i ha convocat una concentració de cinc minuts de silenci a les dotze del migdia d'aquest 18 d'agost a l'ajuntament. (Segueix l'última hora amb el Món).

A través d'un missatges a les xarxes socials, el Consistori santcugatenc ha demanat "prudència i responsabilitat" i informar-se a través dels canals oficials. Cal recordar que les forces de seguretat demanen no acostar-se a la zona de plaça de Catalunya ni tampoc difondre imatges per les xarxes socials.

L'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, ha mostrat també la seva preocupació per la situació a Barcelona amb un missatge a Twitter: "Molt preocupada pels fets a la ciutat de Barcelona. Pendents de la informació i absoluta confiança amb els agents dels mossos d'Esquadra". Les banderes de l'ajuntament onejaran a mig pal aquest divendres.

Altres regidors i polítics santcugatencs també estan mostrant la seva solidaritat amb la situació.

 
Comentaris

Destaquem