contingut promocionat

 

 

Sorea B petit

 

Sorea reconeguda pel seu compromís amb la inclusió de persones amb discapacitat

Sorea obté el Segell Bequal per ser una empresa responsable amb la inclusió de persones amb discapacitat, pel seu compromís amb l'Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible

Sorea, ha estat reconeguda amb el Segell Bequal PLUS per la Fundació Bequal, per ser una empresa socialment responsable amb la inclusió de persones amb discapacitat, pel seu compromís amb l'Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Emili Giralt, el conseller delegat de Sorea, ha subratllat "l'equitat, la responsabilitat social i la sostenibilitat" com a accions imprescindibles de la companyia. Giralt ha explicat també que "l'activitat està impregnada d'aquests valors per contribuir a un món més responsable, inclusiu i sostenible", i ha remarcat que "és el nostre deure fomentar la igualtat d'oportunitats per a totes les persones i treballar seguint els Objectius de Desenvolupament Sostenible".

En el Pla estratègic corporatiu, -Rewater Global Plan (2017-2021) s'ha integrat el setè objectiu anomenat "Equitat i persones" per afavorir un entorn de treball més inclusiu, de qualitat i divers, per complir amb els ODS, així és com es compleix amb la quota de reserva legal de treball per a persones amb discapacitat. Així mateix, en aquest pla corporatiu, també s'inclouen, entre d'altres, la lluita contra el canvi climàtic, treballar amb proveïdors sostenibles, garantir la igualtat i la diversitat, així com la conscienciació ciutadana.

El certificat Bequal

Que Sorea tingui el Certificat Bequal determina el grau de compromís en relació de Responsabilitat Social Corporativa i Discapacitat en àrees essencials com l’estratègia i lideratge, la gestió dels recursos humans, l’atenció en igualtat de condicions a tots els ciutadans o la inclusió de clàusules socials en les licitacions públiques. Les organitzacions que aconsegueixen el Certificat Bequal demostren el seu compromís i contribució amb el compliment dels ODS, especialment sobre els objectius vuitè i desè sobre una reducció de les desigualtats. Aquest segell no significa ser només una empresa socialment responsable amb la discapacitat, sinó apostar per un món més sostenible i complir amb l’Agenda Internacional.

Més sobre la Fundació Bequal

La Fundació Bequal té com a fi promoure la inclusió social de les persones amb discapacitat mitjançant la posada en valor del compromís i esforç d'aquelles organitzacions que han incorporat polítiques empresarials que afavoreixen la inclusió de les persones amb discapacitat tant com treballadors com consumidors o usuaris de serveis. Les seves entitats fundadores són: el comitè Espanyol de representants de Persones amb Discapacitat (CERMI) la Fundació ONCE, FEACEM i la Fundació Seelinger i Conde.

 

 

 

 
Comentaris

Destaquem