[SORTEIG TANCAT] Vés a veure 'El llac dels cignes' de franc!

Un dels ballets més prestigiosos del món

El TOT Sant Cugat, juntament amb el Teatre-Auditori, sortegen dues entrades dobles per anar per veure 'El llac dels cignes' interpretat pel Ballet Nacional Rus. Aquest espectacle se celebrarà el diumenge 18 de novembre a les 19 h.

Si vols participar en aquest sorteig, només has d'omplir les dades del formulari que s'adjunta més avall. Molta sort a tothom!

El llac dels cignes transcorre entre l’amor i la màgia, escenificant l’eterna lluita del bé i del mal. El protagonitzen el príncep Sigfrid, enamorat de la bella Odette, convertida en cigne per l’encanteri del malvat Von Rothbart, i Odile, el cigne negre i filla del bruixot.

El Ballet Nacional Rus va ser fundat el 1989, quan el llegendari solista del Teatre Bolxoi de Moscou, Serguei Radchenko, va fer realitat la seva visió, reunint els elements més clàssics del Bolxoi i del Ballet Kirov en una nova companyia de ballet independent amb els principals ballarins de Rússia, i posant en escena noves produccions de clàssics atemporals com ara Giselle, El Quixot, Carmen i El llac dels cignes.

Si no veus bé el formulari, entra aquí.

 
Comentaris

Destaquem